Bronca za Elenu Bratanić na prvenstvu Hrvatske u Biogradu

 U Biogradu je u nedjelju 24.03.2013. održano prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe kadete.  Natjecanje je okupilo brojnu i kvalitetnu konkurenciju od dvadesetak natjecatelja po svakoj težinskoj  kategoriji.  

Članovi Karate kluba Bregana nastavili su kontinuitet uspješnih nastupa na ovogodišnjim prvenstvima Hrvatske. Mladi borci su i ovom prilikom pokazali zavidnu tehničku razinu i tjelesne predispozicije, pa se već iduće godine mogu očekivati još kvalitetniji rezultati.

Sjajan uspjeh ostvarila je Elena Bratanić osvajanjem brončane medalje u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kg. Elena je borbenim i atraktivnim nastupom u prva dva kola zabilježila dvije pobjede. U polufinalnom meču je nakon neriješenog rezultata izgubila sudačkim izjašnjavanjem (2:3). U borbi za treće mjesto ostvarila je uvjerljivu pobjedu od čak 10:1.

 Vrlo dobar nastup imao je Domagoj Žabčić koji je na kraju poražen u četvrtfinalu kategorije mlađih kadeta do 36 kg. Bez medalje je ostala i Iva Pejić u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kg.