Dvije bronce za Paulu Andričević u Slovačkoj

 

34. Grand Prix Slovakia, Bratislava, 13.04.2014.

 

Dvije bronce za Paulu Andričević u Slovačkoj

U Bratislavi je u nedjelju 13.04.2014. održan 34. Grand Prix Slovakia na kojem je nastupilo 380 kadeta, juniora i seniora iz 8 država.

Hrvatska delegacija je nastupila sa širim spiskom (49 sportaša) kadetskih i juniorskih reprezentativaca u borbama, te seniorskim reprezentativcima u disciplini kate. Sa sportašima su bili izbornici Ivica Barišec i Goran Romić koji su imali pune ruke posla jer se natjecanje odvijalo na 7 borilišta istovremeno. Ukupno su hrvatski natjecatelji osvojili 26 medalja, od čega je 8 zlata, 5 srebra i 13 bronci.

Među osvajačima odličja je i Paula Andričević, članica Karate kluba Bregana koja se okitila s brončanim medaljama u kategoriji juniorki do 53 kg i kategoriji mlađih seniorki do 53 kg. Iako je još juniorka, Paula je motiviranim nastupom i kvalitetnom tehnikom pokazala da se može ravnopravno nositi i sa starijom konkurencijom.

Dobar nastup imala je Marina Bratanić, ali je pri kraju meča unatoč uvjerljivom vodstvu izgubila diskvalifikacijom, pa se nije umiješala u borbu za medalju.