Iva Pejić osvojila zlatnu medalju na Grand Prix Croatia

23. Grand Prix Croatia, Samobor 18.-19.01.2014.

 

Iva Pejić osvojila zlatnu medalju na Grand Prix Croatia

Na ovogodišnjem izdanju Grand Prix Croatia nastupilo je oko 1600 natjecatelja iz 17 zemalja. Samoborska nova dvorana bila je pretijesna za toliki broj sportaša, ali su organizatori vrlo kvalitetno odradili taj zahtijevan zadatak.

 

Uspješan početak natjecateljske sezone imali su članovi Karate kluba Bregana koji su osvojili jednu (ali vrijednu) zlatnu medalju.

Iva Pejić je ostvarila odličan rezultat osvajanjem prvog mjesta u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kg. Imala je nekoliko teških mečeva, a u finalu je bila uspješnija od predstavnice BiH. Iva je zrelim i motiviranim nastupom prikazala atraktivan karate i potvrdila da ima sjajne predispozicije za ovaj sport.

 

Blizu medalje bila je Dijana Ćosić koja je odličnim borbama izborila polufinale u kategoriji mlađih seniorki do 53 kg, ali je nažalost poražena od predstavnice Italije. U  meču za treće mjesto tijesno je poražena od natjecateljice iz Srbije.

 

Kvalitetan nastup imala je Paula Andričević koja je zaustavljena u drugom kolu od predstavnice Italije. Bez pobjede su ostali Marina i Elena Bratanić, Lea Komočar Mihael Matijaščić i Domagoj Žabčić.

 

FOTO: Iva Pejić na postolju